FIBRWRAP Nederland B.V.

Fibrwrap Nederland: Veiligheid & milieu

Veiligheid & milieu

Veiligheid & milieu

Onze eerste prioriteit is de veiligheid van onze werknemers.

Vanaf de eerste dag was het duidelijk dat onze betrokkenheid bij projecten onder moeilijke omstandigheden hoge risico's en veiligheidsproblemen met zich mee zou brengen. Door onze werknemers voortdurend te trainen en hen continu bewust te maken en te houden van veiligheid door beoordelingen en verbeteringen van ons veiligheidsprogramma bewijzen we dagelijks hoe toegewijd we zijn aan arbeidsveiligheid.

Door de Richtlijn voor arbeidsveiligheid van Fibrwrap Group te volgen heeft Fibrwrap Nederland een uitstekende staat van dienst opgebouwd op het gebied van veiligheid op de werkplek.

We voelen ons niet alleen betrokken bij de veiligheid van onze werknemers, maar ook bij die van de mensen die om ons heen werken. Bovendien zijn de materialen die geleverd worden door Fyfe Europe SA en geïnstalleerd worden door Fibrwrap Group  milieuvriendelijk.

 

 

 

 

VCA certificaat

Sinds 17 september 2015 zijn wij VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het VCA certificaat geeft aan dat wij voldoen aan alle eisen omtrent veiligheid, arbeidsomstandigheden en milieu.

Linium Group BV, de moedermaatschappij van Fibrwrap Nederland BV, is VCA gecertificeerd. Dit VCA certificaat geldt voor alle dochterondernemingen van Linium Group BV, inclusief Fibrwrap Nederland BV.