FIBRWRAP Nederland B.V.

Fibrwrap Nederland: Marktsectoren

Verkeersinfrastructuur

Verkeersinfrastructuur

De Fibrwrap renovatiesystemen (FRS) worden al sinds 1988 over de hele wereld toegepast op verkeersinfrastructuurprojecten (bruggen, tunnels, viaducten, etc. Ze helpen de autoriteiten met het onderhoud, upgraden de netwerken zodat ze aan de moderne behoeften voldoen en verlengen de levensduur van bestaande netwerken.

Lees meer
Gebouwen

Gebouwen

Het Fibrwrap renovatiesysteem (FRS) levert constructieve en kosteneffectieve oplossingen aan eigenaren, architecten en ontwerpers die betrokken zijn bij de renovatie van oude en nieuwe gebouwen. Ze lossen uitdagingen op met betrekking tot verstevigen van constructies, renovaties, seismische aanpassingen en upgrades, verandering van gebruik, extra capaciteit en algemene reparaties van hun eigendommen.

Lees meer
Industrie, silo’s en energieproducerende constructies

Industrie, silo’s en energieproducerende constructies

Vanwege de hoogwaardige technologie biedt het Fibrwrap renovatiesysteem (FRS) een reeks voordelen, waaronder verlenging van de restlevensduur van bestaande constructies, ongestoorde productiecapaciteit gedurende herstelwerkzaamheden, reductie van onderhoudskosten en minimale milieubelasting.

Lees meer
Pijpleidingen en opslagfaciliteiten voor vloeistoffen

Pijpleidingen en opslagfaciliteiten voor vloeistoffen

De Fibrwrap renovatiesystemen (FRS) bestaan uit speciaal ontwikkelde en milieuvriendelijke materialen om pijpleidingen (beton, staal) en opslagfaciliteiten voor vloeistoffen te repareren. Pijpleidingen en opslagfaciliteiten voor vloeistoffen hebben over het algemeen continu onderhoud nodig en de FRS leveren rendabele oplossingen en milieuvriendelijke werkomstandigheden.

Lees meer
Waterwerken

Waterwerken

De Fibrwrap renovatiesystemen (FRS) worden ontworpen en voorgesteld vanwege de technologische voordelen die ze opleveren (toepassing op- en onder de waterlijn) op een breed scala aan constructies aan de waterkant (pieren, werven, kades, etc.). Deze constructies staan bloot aan barre en agressieve omstandigheden, doordat ze zich vlak bij of in het water (zeeën, rivieren, meren) bevinden.

Lees meer